Shoedesign Copenhagen
Ivar lundgaards vej 23
7500 holstebro
Telefon: +45 72197300

Cvr: 18962004


Betaling

Shoedesign Copenhagen accepterer online betalinger med følgende kreditkort dankort, visa/dankort, visa, mastercard, mobilepay online, visa electron.

Betaling vil kun blive trukket fra din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt oprettes, medmindre andet er aftalt eller angivet på din ordre.

Ved betaling med visa electron og mastercard -debet, som er et betalingskort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene på dit kort, indtil vi hæver eller afviser betalingen.

Alle priser på webstedet inkluderer moms.

Webstedet bruger følgende valutaer til prisfastsættelse:
danmark - kroner (dkk)Viabill

Du kan vælge at bruge viabill, når du handler hos os. oplysninger om viabill

Shoedesign Copenhagen bruger en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med ssl -protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af andre tredjeparter.Levering og forsendelse

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage i Danmark. Uden for Danmark sendes inden for 1-3 hverdage.

Leveringsområde: alle lande inden for EU og EØS.

Hvis du fortryder dit køb (tilbagetrækning):

Shoedesign Copenhagen tilbyder 14 dages fuld refusion for varer købt på webstedet, medmindre andet er aftalt eller angivet i din ordre.

14 dages periode starter den dag, ordren er leveret.

Eventuelle returomkostninger, du selv afholder.

Anmodningen om annullering skal meddeles os senest 14 efter leveringen, og være hos os senest 14 dage efter, at vi er informeret om din brug af fortrydelses-/fortrydelsesretten.

Hvis du ønsker at gøre brug af din ret til at trække købet tilbage, skal du sende os en e-mail til contact@shoedesigncopenhagen.com. i din besked, gør os klart opmærksom på, at du vil bruge din fortrydelsesret.

Tilstanden for den vare, du har returneret:
Du er ansvarlig for produktets tilstand og for den nedsatte værdi af varerne forårsaget af håndtering af det andet end det, der er nødvendigt for at bestemme varens art, egenskaber og funktion.

Det betyder, at du skal prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er testet/brugt ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af nedsat værdi. Det betyder, at når købet annulleres, vil du modtage en mindre del eller ingen af ​​købsbeløbet refunderet. Det er op til Shoedesign Copenhagen ApS at vurdere varens tilstand.Garanti

Der er 2 års garanti på produkter i henhold til dansk salgslovgivning. Garantien gælder for alle fejl i software, materiale og fremstilling.

Klager vedrørende fejl og mangler skal indberettes til Shoedesign Copenhagen i rimelig tid efter, at varerne er modtaget. Vi betragter højst måneder som en rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger.

Klagen giver afkald på garantien, hvis varerne håndteres forkert eller usædvanligt.

Shoedesign Copenhagen dækker returomkostninger i rimeligt omfang.

Ved returnering bedes du kontakte os på:

Shoedesign Copenhagen
Ivar lundgaards vej 23
7500 holstebro
Telefon: +45 72197300

Garantiklager accepteres ikke, hvis de sendes med cash-on-delivery system.Fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten påberåbes.

At [indsætte den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og, hvor det er relevant, faxnummer og e -mail -adresse på den erhvervsdrivende selv]:
jeg / vi (*) meddeler hermed, at jeg / vi (*) ønsker at udøve fortrydelsesretten i forbindelse med min / vores (*) købsaftale for følgende varer (*) / levering af følgende tjenester (*)
bestilte det (*) / modtog det (*)
forbrugernavn (forbrugernavne)
forbrugerens adresse (forbrugerens adresse)
forbrugerens underskrift (forbrugerens underskrifter) (kun hvis formularens indhold kommunikeres på papir) Dato